Halaman Rumah Aku

Nuffnang Ads

Pengikut

12 April 2012

homeMade steamboat

ari isnin ari tu tetibe je rumate2 aku rajin nk buat setimboat... aku ape lagi alang2 setimboat tu mmg feveret aku so aku join la... oleh kerana ari rabu cuti sbb perlantikan agong tapi yang sedeyhnye esknye aku keje gak wawawa... oke la xmo sedeyh2 la... 

tapi mmg terbaek la setimboat yg kitaorg buat mmg superb...



















fuhh makan setimboat ni mmg kasi aku ngantok la lps mkn... kenyang beb... korang boleh la cube2 sbb bt sendiri lg puas ati then bajet dia xbyk pon... oke la bai..

2 ulasan:

Natascha berkata...

nie pon febret ahkak nie dik..dlu layan johny tp sbb mhal+ciput je,skrg slalu layan kt redwok bangi..dah xmkn nasik,mkn stimboat jela..kn..hihi..sedap2..

bieY iSmaiL berkata...

dlu sy penah gak g mkn ngn family kat Q-thai steamboat tapi skrg lbh suke bt sendiri lagi puas ati kak...

Catat Ulasan

ahlan wa sahlan !!!
terima kasih kerana sudi tinggalkan komen...