Halaman Rumah Aku

Nuffnang Ads

Pengikut

17 April 2012

Segmen: Folower Meningkat Trafik Bertingkat2



join segmen lagi kali ni segmen : Folower Meningkat Trafik Bertingkat2 by KINA...
sesape nak join leh la join mengikut syarat-syarat yg telah di tetapkan seperti berikut :


1. Follow blog kina yang hodoh ny.
2. Letak banner segmen kt post korang..linkkan ke blog kina taw...
3. Buat lah satu entry khas untuk segmen ni dengan title Segmen: "folower meningkat trafik bertingkat2"
4. Jangan lupa komen kat ruangan komen and bagi link entry korang sekali
5. link yang diterima adalah link full bukan link yang hanya seperti ini "http://kinarakinatara-  beebeey.blogspot.com"

*join tau sbb tarikh tutup:bermula dari sekarang sehingga 30 april 2012..



3 ulasan:

kina berkata...

thanks sudi join..
bw n follow blog awak:)

aynora nur berkata...

salam kenal,
dah follow sini

KhalinaBerry berkata...

Saya dah follow dan jom follow saya pula .. dan dari segmen yang sama jugak :)

http://www.fazlinakhalina.blogspot.com/2012/04/folower-meningkat-trafik-bertingkat2.html

Catat Ulasan

ahlan wa sahlan !!!
terima kasih kerana sudi tinggalkan komen...