Halaman Rumah Aku

Nuffnang Ads

Pengikut

31 Mei 2011

workaholics...

ceh dgr tajuk entry cam aku ni sorang yang workaholics je... sbnrnya xde la workaholics sgt just biase2 je...


sekarang ni keje aku xbyk sgt sbb org yang nak training aku pasal scheduling radio msh lg on leave so aku bt la mna2 keje yg patot mcm bt bank guarantee..


alamak klu cite pasal bank guarantee ni mmg lth la... aku da la bab2 no ni alah sket...hahaha... tp sbb keje aku kna la bt gak kn...


tetibe je kebosanan melanda aku so aku rsa nak hapdate la blog aku ni sbb da lma jga la aku xbka...
 so aku mla la melalut tah hape2 kt entry aku ni... tp aku gak ade download video2 yg best td kt youtube..

video

haa... sbb best la aku donload do bole la aku upload kt blog aku ni... so sory ea kt sape2 yg create video ni.. aku mtk izin nk copy...

heheh... 

25 Mei 2011

it's happened agains

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini
Ok dah memang
Bukan mudah untuk ku menerima hakikat
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat
Apa yang ku harapkan
Kasih sayang yang suci murni
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi
Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori
Jangan jangan lepaskan genggamanku ini
Hidupku hanya bermakna jika kau di sini
Mana janji mana erti
Kenapa gembiraku kini menjadi sepi
Musnah segala apa yang ku impikan
Tetapi ku tetap tabah
Kerana Tuhan yang menentukan
Kau tetap pergi apakan daya
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya
Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal
Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini
Tiada ertinya kau tinggalkan aku
Sedangkan teramat ku mengasihi dirimu
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui
Sayang bukalah fikiranmu kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu di sisi
Hanya kau seorang yang pernah aku kasihi
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa semua ini
Kenapa semua ini
Mengapa semua ini
Jika aku yang kau cinta
Mengapa semua ini
Kenapa semua jadi begini
Kenapa mengapa
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)
Walau ku pergi sayangku ( usah pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal...