Halaman Rumah Aku

Nuffnang Ads

Pengikut

10 April 2012

SEGMEN: SAPE NAK TAMBAH FOLLOWER

klu korang nak join bole join kat sini tau : ape ape je

terms & conditions:


Ok syaratnya simple je, korunk bt entri yg btajuk SEGMEN: SAPE NAK TAMBAH FOLLOWER jgn lupe tepek banner yg x brape lawa tuh.

Lepas tuh korunk linkkan entri korunk tu kat komen k..

Nak follow kinah @ tak tpulang pada korunk kinah x paksa

Tarikh tutup 12 April 2012 tepat kul 12 tgahari.. (Tarikh yg tebaru)

Tunggu ape lg jom join..
Bg yg dh join klik SINI

3 ulasan:

eiqa azra berkata...

hye!! eiqa dari segmen yg sama!
singgah dan follow!!
jom follow eiqa..

http://ctrie.blogspot.com/

Azza Afdzal berkata...

datang dari segmen yg sama

dh follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

Mr. E'raz Fadli berkata...

Blogwalking dari Segmen: Sape Nak Tambah Follower..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

Catat Ulasan

ahlan wa sahlan !!!
terima kasih kerana sudi tinggalkan komen...