Halaman Rumah Aku

Nuffnang Ads

Pengikut

10 April 2012

Segmen : Review Blog by Misz Wenn

testing2.. actually ni first time aku nak join blog review memandangkan aku ni nak kata baru dlm berblog ni xla juga tapi da nk 2 taun da... maybe slma ni blog aku ni aku x bgtau kat org lain then aku tulis pas 2 aku bace sendiri tapi entah nape semenjak dua menjak ni aku rajin plk menulis tapi klu korang nk follow korang follow la erk...



utk permulaan aku nak cube join blog review oleh Sharfynarz Sharfnie very nice blog... so korang klu nak join blog review ni boleh la cekedot term & conditions dia kat bawah ni okeh..





Syarat :  

> Tulis entry korang yang bertajuk " Segmen : Review Blog by Misz Wenn "

> Letak banner yang comot itew kat entry korang ( Linkkan ke sini )

>Suka hati korang lar nak follow atau like fan page aku ( takde unsur paksaan )


> Siap ? Tinggalkan Link Entry korang kat komen entry ini . 

Objektif kali nhe simple jer . Supaya aku senang nak blogwalking korang and confirm lar kan nak tambah followers . Siapa yang tak nak followers and trafik naik kan . Selain tue aku nak promot blog korang yang gempak itew .

Tarikh tutup segmen ini : 10 April 2012 tepat jam 11.59 malam

easy kan..so cepat2 sblm segmen ni ditutup mlm ni...

2 ulasan:

SHaRfynaRz SHaRfniE berkata...

hehe , thanks join =)

Lily berkata...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

Catat Ulasan

ahlan wa sahlan !!!
terima kasih kerana sudi tinggalkan komen...