Halaman Rumah Aku

Nuffnang Ads

Pengikut

17 April 2012

tersama tapi tak serupa

hoke!!! mak saje je gedik2 nak post entry ni sbb mak mmg suhke gediks2 ni... so kali ni mak nak gediks2 psl email mak... nak tau nape mak nak gediks sebab tadi mak buka yahoo ngn gmail mak tengok sma plk jumlah email dalam kedua-dua email mak ni... kla da penat da jadi gediks ni so cekedot sndiri la erk...


sgt sma kn...oke la bai..

3 ulasan:

Yumida berkata...

eh sama laaaaa...mmg sporting la mereka tu...

semalam ade komen kt sini...berulang kali sent tp xdpt..coz line slow..n word verification penyumbang x jd komen sini..sy tinggalkn kt shout box sis..

Tutorial : Buang Word Verification For Comments

klik url ni:

http://wardahilmu.blogspot.com/2012/03/tutorial-buang-word-verification.html

bieY iSmaiL berkata...

terima kasih bagi tips kat sya...td sy cuba gak nak buang word verification 2 tapi last2 xtau nak bt mcm mna...xpe nti sy cbe bt ye...tengs

bieY iSmaiL berkata...

saya dah bt...isnyaAllah harap2 menjadi la...

Catat Ulasan

ahlan wa sahlan !!!
terima kasih kerana sudi tinggalkan komen...