Halaman Rumah Aku

Nuffnang Ads

Pengikut

17 April 2012

kosong !!

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong .. kosong 
*******************************************************************************************************************

hai entah kenapa ari ni rajin plk nak bt entry gila2 banyak ~banyak la kn wlu empat entry sbb lebih dari dua...hehehhe~ so entry ade la kna mengena sket ngn lagu kosong sbb otak aku ngah kosong skrg ni sbb key in cuti2 staf... mmg da tepu la otak aku skrg ni... sbb tu la aku luangkan sedikit masa berblog sakan ni ~eheehe padahal nak mengulor kn...ckp je la~ 




tengok la sndiri da mcm msa study kat UUM da sbb siap ngn note lg yela klu xtls note tkt lpa plk... tapi papepon aku ttp suka ngn job aku ni... korang jgn merungut plk klu dpt keje byk sket dri bos tapi tu maknanya bos sayang korang... betul tak...oke chow..

p/s : kerja biar ikhlas



1 ulasan:

keli menari berkata...

banyak nye.haiyyo

Catat Ulasan

ahlan wa sahlan !!!
terima kasih kerana sudi tinggalkan komen...